kolmapäev, september 15, 2010

Kontaktseminar Tallinnas

Tiigrihüppe Sihtasutus korraldab 30. septembrist kuni 2. oktoobrini Tallinnas rahvusvahelise kontaktseminari, mis keskendub infotehnoloogia integreerimisele õppetöösse gümnaasiumiastmes.

Kontaktseminaril osalevad õpetajad Balti- ja Põhjamaadest ning Suurbritanniast. Kontaktseminaril jagatakse üksteisega kogemusi ja tutvustatakse edukaid näiteid infotehnoloogia integreerimisest aineõpetuses. Tutvustatakse eTwinning portaali, osalejatel on võimalus arutada koostöövõimalusi ning algatada veebipõhiseid õpirojekte.

Koolitusel osalejad saavad tutvuda praktiliste näidetega ka koolides, sh külastada õppetundi. Loodusteaduste- ja matemaatikaõpetajad külastavad Tallinna Reaalkooli, võõrkeelte õpetajad Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi ja sotisaal- ja humanitaarainete õpetajad Tallinna Gustav Adolfi Gümnaasiumi.

Kontaktseminari töökeel on inglise keel. Toimumiskoht Radisson Blu Hotel Olümpia Tallinnas. Õpetajatele on koolitusel osalemine tasuta. osalemissoovist palun 20. septembriks teada anda meiliaadressil elo(ätt)tiigrihype.ee

Täpsem info kontaktseminari ajaveebist http://www.contactseminartallinn2010.blogspot.com/

Kommentaare ei ole: