laupäev, aprill 29, 2006

Teine internetipõhiste töövahendite koolitus


Teine koolitus, kus tutvustati internetipõhiseid töövahendeid toimus laupäeval, 29. aprillil Tallinnas Tiigrihüppe SA arvutiklassis.
Koolitajaks oli Lilleküla Gümnaasiumi inglise keele õpetaja ja Tiigrihüppe SA koolitaja Meeri Sild. Pärast esimest õnnestunud praktilist koolitust, kuulutasime välja registreerumise uuele koolitusele. Huvilised andsid endast kohe märku ja uus grupp täitus kiiresti. Praktilisele koolitusele saab registreeruda e-posti aadressil elo@tiigrihype.ee .

Seekord osalesid Silver Priimäe ja Helja Kirber Tartu Forseliuse Gümnaasiumist,Olga Netsunajeva VK Eragümnaasiumist,Varje Tipp Pärnumaa Kutsehariduskeskusest ning Laine Aluoja ja Kristel Vahtra Türi Gümnaasiumist.

Sellest, et Konguta kool hakkab tõsiselt eTwinninguga tegelema, andis tunnistust see, et koolitusele tuli kaheksa Konguta kooli õpetajat. Konguta koolist osales Kai Arumets, Eva Tammemägi, Külli Kornav, Inga Hanni, Katrin Libe, Liina Tamm, Margit Ott ja Meelika Aruots.

3 kommentaari:

helja ütles ...

Bloggi tegemise ja Wikiga olin veidi enne tutvunud, aga loomulikult on väga palju parem edasi liikuda asjatundja käe all kui ise pusida. Audiofailide tegemine tundub põnev, aga sellega tuleb veel edasi tegelda :)
Aitäh koolituse eest!

Kristel ütles ...

Koolitusel esitatud võimalused on kahtlemata huvitavad ning neid on võimalik igapäevases õppetöös kasutada. Tegevõpetaja seisukohal annab see võimaluse õppetööd huvitavamaks muuta, integreerida meediavahendid ja nende aktiivne kasutamine õpilaste ennastjuhtivasse õppesse (nt helide salvestamine).

Laine ütles ...

Aitäh, Meeri!
Tänan õpetuse eest!
Taas kogesin, et õppida on veel ja veel!
Lähen koju ja hakkan katsetama!