reede, aprill 07, 2006

etwinningu seminar Ateenas (esimene p2ev)

Varajane 2rkamine ja saabumine Tallinna lennujaama kell 5 oli paljut2otava ning huvitava seminari algus. Esimene reis kestis 25 minutit ja viis meid Helsingisse. Sellele j2rgnes kahe ja poole tunnine lennureis M2nchenisse ning siis veel kaks ja poole tundi: olimegi Ateenas. Kell oli ainult 15.20 (nii Eesti kui ka Kreeka aja j2rgi).
Suure segaduse kiuste 2nnestus meil hotell leida ja tubade saamisega algust teha (millest viimane on t2naseni saamata).
Avap2ev algas registreerimisega, kus me kohtusime ka oma Kreeka s2pruskooli projektijuhtide ja 2pilastega (Eigaleo 5.gymnaasium - projekt "MyWeek"). P2rast registreerimist oli l2hike vastuv2tt k2igile seminari k2lalistele. Seej2rel toimus seminari avamine planetaariumis, mille k2igus anti k2igile auhinnatud projektide juhtidele kingitus Kreeka hariduse ja religiooni ministeeriumi poolt. Avamine l2petati etendusega "Voyage without an End" uues planetaariumis, milles kujutati Ateena arengut l2bi aegade, elut2dede kujunemist ning t2nap2eva Ateenat. P2eva l2petas "Network Dinner".
Vabandame eesti keele ebakorrektse kasutuse p2rast (kirjapilt), kuna meil puuduvad t2pit2hed. Kodus parandame selle vea ja lisame digitaalse vaate!
Laine, Kristel ja Regina

Kommentaare ei ole: