laupäev, oktoober 10, 2009

Seminarid Tartus ja Tallinnas

Kutsume kõiki õpetajaid programmi Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning seminaridele, mis toimivad 26. oktoobril Tartus ja 27. oktoobril Tallinnas.

Seminaril saab tutvuda programmi Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning võimalustega ning kuulata ettekandeid õpetajatelt, kes ise aktiivselt projektitöös osalevad. Jagatakse vajalikke teadmisi veebipõhiste projektide loomise ja läbiviimise kohta, räägitakse internetiturvalisusest ning projektitöö planeerimisest ja sidumisest õppekavaga.

Seminar lõpeb kahe praktilise töötoaga. Programmmiga liituda soovijatele tutvustame portaali www.etwinning.net võimalusi partneriotsinguks ja projektitöö alustamiseks.

Neile, kes juba varem on eTwinning projektides osalenud, tutvustame uusi projektiöö administreerimise ja avaldamise tööriistu uuenenud mestimisruumis ehk twinspace'is. Võimalusel palume osalejatel kaasa võtta sülearvuti, et kõike ka ise praktiliselt läbi teha.

Koolitusele on teretulnud kõik õpetajaid, kel soov suhelda oma kolleegidega Euroopast ja anda esimene rahvusvahelise suhtlemise kogemus ka oma õpilastele.

Kutsume julgelt osalema, ärge peljake, et teie arvuti kasutamise või võõrkeelte oskus on kesine. Andke endale võimalus huvitavateks väljakutseteks.

Seminar algus nii Tartus kui ka Tallinnas on kell 11.00 ning lõpp kell 16.00.
Koolitus on kõikidele õpetajatele tasuta. Osalejatele tunnistus. Seminarile registeerumine kuni 22. oktoobrini 2009.

26. oktoobril 2009 Tartus Dorpati konverentsikeskuses (Tasku, Turu 2, Tartu) toimuvale seminarile palume registreeruda siin.
27. oktoobrli 2009 Tallinnas Olümpia hotellis (Liivalaia 33, Tallinn) toimuvale seminarile palume registreeruda siin.

Kommentaare ei ole: