reede, jaanuar 05, 2007

Talvekooli teine päev

Talvekooli teine päev algas pingelise õppetööga. Toimus kolm töötubade sessiooni. Kõik võtsid veebipõhiste tööriistade õppimist väga tõsiselt.


Pärast lõunat jätkus töö rühmades, kus arutati, missugune võiks olla sobiv teema eTwinning projektiks ja kuidas projketiidee ellu viia. Iga rühm valis esindaja, kes hiljem projektiideed ka teistele tuvustas.

Kuna osalised jaotusid rühmadesse nimesildi värvuse järgi, siis ka ideed vastavalt rühma värvile
Roheliste projektiidee

Kollaste projektiidee

Siniste projektiidee


Pärast rühmade ettekandeid sai sõna Tiigrihüppe SA projektijuht Signe Piirsalu, kes tutvustas sihtasutse pakutavaid koolitusi. Juttu oli nii DigiTiigri, Projektipauna kui ka AnimaTiigri koolitusest.

Lõpetuseks näitas Hans Põldoja, kuidas koolituse käigus valminud pildid, sissekanded blogidesse jne varustada märksõnaga ehk tag etwinning07polva.
Sissekandeid märksõnaga märgistades näeme kõiki talvekooliga seotud materjale Technorati veebilehel.

Tiigrihüppe poolt suur tänu kõigile aktiivse ja rõõmsameelse osavõtu eest.
Märksõna

9 kommentaari:

Riina Rosenfeld ütles ...

Mulle meeldis, et sain päeva alata pisut loomingulisemalt - joonistades. :)

Unknown ütles ...

Suur aitäh toredate ja sisukate päevade eest korraldajatele ja õpetajatele!

Juta ütles ...

Talvekool oli tore - kaks ülitihedat päeva möödusid lennates! Ei mäletagi varasemast nii asjalikku koolitust, kus kordagi poleks uni peale tulnud! :-)

Tänud korraldajatele, kummardus õpetajatele ja tervitus toredatele talvekoolikaaslastele!

Tuuli Koitjärv ütles ...

Jõudu ja jaksu edaspidigi sellisele suurepärasele meeskonnale (Tiigrihüpe). Kui tänapäeval tuleb veel ette hirmkalleid mõttetuid koolitusi, siis Tiigrihyppe SA koolitused on näide sellest, mida saab ära teha meie tublide õpetajate jaoks ilma sentigi küsimata.Suured tänud kõigile osalistele-koolitajad, koolitatavad.

Külli ütles ...

see oli parim koolitus sel õppeaastal, suur tänu korraldajatele ja koolitajatele- te olete SUPER! Üldse kogu eTwinning team on fantastiline-tehakse kõvasti tööd ja osatakse ka mõnusalt lõõgastuda, sellise seltskonnaga tahaks rohkem koos olla. Jõudu kõigile uueks veerandiks! Uute kohtumisteni! :-))

Varje ütles ...

Tänud toredatele õpetajatele, keda oli mõnus koolitada:) Jätkugu Teil ikka rõõmsat meelt ning toredaid projekte õpilastega.

Ene ajaveeb ütles ...

Suur tänu korraldajatele! See oli minu jaoks esimene kord viibida sellisel üritusel. Nende kahe päevaga sain tohutult materjale ja infot, kuidas midagi põnevat ja kasuliku ära saaks teha. Jätkugu vaid aega ja pealehakkamist.

Aitäh ka kõigile toredatele talvekoolis osalenutele, ilma teieta poleks seda olnudki!

A ütles ...

Talvekoolis oli kõik väga tore: Tiigrihüppe-tiim, koolitajad oma koolitustega, seltskond, vastuvõtt,toitlustamine jne....
Aitäh toredate ja sisukate päevade eest kogu seltskonnale!!!

Anneli Tumanski ütles ...

Vahva ja sisutihe üritus oli! Ja seltskonnamängud olid vahvad!
Täname koolitajaid ja organiseerijaid toredate päevade eest!