esmaspäev, mai 05, 2014

eTwinning projektivõistlus 2014

HITSA Innovatsioonikeskus kutsub kõiki sellel õppeaastal eTwinning projektides osalenud õpetajaid osalema traditsioonilisel Twinningu projektivõistlusel.

eTwinning projekt on vähemalt kahe Euroopa eri riigis asuva kooli veebipõhine koostööprojekt, mis on registreeritud portaalis www.etwinning.net. Projekti esitamiseks võistlusele tuleb oma eTwinning töölaua kaudu täita projekti kvaliteedimärgi taotlus.

2013/2014 õppeaasta eTwinning projektikonkursi tingimused
1. Konkursile võib esitada 2013./2014. õppeaastal loodud projekte.
2. Kandideerida saab eTwinning portaali kaudu, esitades oma töölaualt taotluse kvaliteedimärgi saamiseks. Lisada tuleb kindlasti lingid projektitöö käigus valminud materjalidele ning anda hindajatele ligipääs projekti materjalidele (näiteks ligipääs suletud TwinSpacile)
3. Kvaliteedimärgi taotlused peavad eTwinning portaalis olema täidetud hiljemalt 19. maiks 2014.
4. Projektide hindamisel lähtutakse kriteeriumidest, mis on toodud siin 

Auhinnad
Esimese kuni kolmanda koha saavutanud projekti juhendanud õpetajale osalemine rahvusvahelisel koolitusel mõnes Euroopa riigis, võiduprojektides osalenud õpilastele on auhinnaks töötuba, mis põhineb tehnoloogia kasutamisel ja loovusel.
Neljanda kuni kümnenda koha saavutanud projekte juhendanud õpetajatele on auhinnaks internetipõhiseks koostööks sobivad töövahendid.
Projektivõistluse võitjad kuulutatakse välja 3. juunil eTwinningu projektivõistluse lõpuüritusel.

Projekti- ja konkursiinfo:
Elo Allemann
eTwinning projekti juht
HITSA Innovatsioonikeskus
elo.allemann@hitsa.ee

Kommentaare ei ole: