esmaspäev, juuni 14, 2010

eTwinningu koolitus Põlva keskkoolis

Põlvamaa inglise keele ainesektsiooni ( Merike Luts) eestvedamisel toimus 14. Juunil Põlva keskkoolis etwinningu koolitus, mille viisid läbi etwinningu mentorid Aimi Jõesalu ja Irina Ševtšenko.Koolitusel osales kokku 14 inimest.
Mentorid jagasid koolitujatele lahkesti teadmisi etwinningust üldiselt, tutvustasid etwinningu portaali, uut mestimisruumi ja nende kasutamist, paljusid ideesid etwinninguprojektideks ja ka projekti- ja õppetööks vajalikke blogide ja wikide loomise e-keskkondi + neid katsetati ka praktiliselt. Õppimismeeleolu oli asjalik ja humoorikas. Osalejad said osa ka mõlema mentori enda toredamatest ja kvaliteedimärgi saanud etwinninguprojektidest ja nende paljudest projektikogemustest.
Koolituselt kaasa sai igaüks soliidse ja hea etwinningu pastaka ja etwinningu kaante vahel uusimad trükised ja rida juhendeid. Lisaks paberkandjal olevatele materjalidele, said koolitujad veel ka nn e-abimehed, kus kirjas kõik väga vajalikud ja head lingid küll etwinningu, e-keskkondade ja juhendite kohta.
Saadi ülevaade ka paljudest etwinninguprojektides kasutatavatest e-keskkondadest, mille kasutamiseks on www.koolielu.ee –l töövahendite all väga head eestikeelsed samm-sammult tööjuhendid.
Koolituse lõpus lepiti kokku juba uus koolitus septembrikuus.

Kommentaare ei ole: