laupäev, veebruar 06, 2010

eTwinningu võistlusel sai eriauhinna projekt Schoolovision

5. veebruaril 2010 kuulutati Schoolovisioni projekt Sevillas erikategooria "Digitaalmeedia loov kasutus" võitjaks. Auhinna pani välja eOskuste Nädal. 2009. aasta kevadel osalesid 30 kooli Euroopa eri riikidest eTwinning projektis, kus õpilased panid proovile oma lauluoskused.

Eestist osalesid projektis Gustav Adolfi Gümnaasiumi õpilased õpetajate Ly Tammeriku ja Ingrid Maadvere eestvedamisel. Õpetajate sõnul pakkus sellises projektis osalemine nii õpilastele kui õpetajatele palju rõõmu ning põneval veebipõhisel lauluvõistlusel oli kaasaelajaid kogu koolis.


Projektitöö andis Gustav Adolfi õpilastele põhjust rõõmustamiseks juba kevadel, kui Eesti laste laul saavutas võistlusel teise koha.



Toimunud lauluvõistlusega saate tutvuda projekti ajaveebi kaudu http://schoolovision2009.blogspot.com/


5. veebruaril 2010 kuulutati Schoolovisioni projekt Sevillas erikategooria "Digitaalmeedia loov kasutus" võitjaks. Auhinna pani välja eOskuste Nädal.


Schoolovisioni lauluprojekt jätkub ka selle õppeaastal, juba on loodud ajaveeb http://schoolovision2010.blogspot.com/ ning koolid valmistuvad võistluseks, mille võitjad selguvad kevadel 2010

Kommentaare ei ole: