esmaspäev, oktoober 02, 2006

Palju õnne Lainele ja Kristelile!

Järvamaa Omavalitsuste Liidu (JOL) korraldatud konkursi "Aasta õpetaja 2006" võitis Türi gümnaasiumi informaatika- ja majandusõpetaja Laine Aluoja.

Aluoja on osalenud paljudes infotehnoloogia alastes projektides ning kasutab oma töös aktiivõppe meetodeid ja infotehnoloogiat, teatas JOL-i esindaja.

JOL-i noore õpetaja preemia sai Türi gümnaasiumi põhikooli eesti ja inglise keele õpetaja Kristel Vahtra.

Laine ja Kristel esindasid edukalt eelmisel aastal Eestit võistlusel programmi Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning peaauhinnale. Koostööprojekt Kreeka kooliga saavutas võistlusel koolidevahelise koostöö kategoorias II koha. Kokku kandideeris selles kategoorias 317 partnerlusprojekti.

Laine kuulub Eestis ka programmi Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning ekspertgruppi ning on selle liikmena jaganud lahkelt nii oma projektitöö kui ka infotehnoloogia kasutamise kogemusi ning tutvustanud eTwinningut ja võimalust kaasa lüüa rahvusvahelises koolide koostöös kõigile asjast huvitatud Eesti õpetajatele.

Palju õnne!



Kristel ja Laine jaanuaris 2006 toimunud auhinnatseremoonial Linzis.

3 kommentaari:

Varje ütles ...

Palju õnne Laine ja Kristel!
Olete üks ääretult fantastiline meeskond, kelle tegemised on nähtavad ka Euroopas. Edu Teile uute ideede genereerimisel ja innovatsiooni propageerimisel. Ma oleks ka ise hea meelega teie õpilane:)

Laine ütles ...

SUUR TÄNU ÕNNITLUSTE EEST!
Olen tõesti õnnelik "Aasta õpetaja 2006" tiitli üle!

helja ütles ...

Õnnitlen aasta õpetaja tiitli puhul! Jõudu edaspidiseks!