laupäev, oktoober 07, 2006

eTwinning päev Tallinnas

Täna toimus Tallinnas programmi Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning tutvustav päev. BCS-koolituse ruumidesse Ahtri tänavasse oli kogunenud mõnus seltskond õpetajaid üle Eesti, kes soovisid eTwinningust rohkem teada saada ja programmiga liituda.





Tartu Forseliuse Gümnaasiumi eesti ja soome keele ning kirjanduse õpetaja Helja Kirber ning Väätsa Põhikooli inglise keele õpetaja Anneli Tumanski tutvustasid partnerlusprojekte, milles nad koos oma õpilastega osalevad.






Seejärel said kõik osalejad ise arvuti taga tutvuda eTwinning portaaliga. Varje Tipp ja Meeri Sild tutvustasid, kuidas programmiga liituda, kuidas otsida partnerit, kuidas alustada koostööd ning missuguseid veebipõhiseid vahendeid võiks koostööprojektides kasutada.





Praktilise ülesandena mõeldi välja partnerlusprojektiks sobiv idee ja ning koostati esialgne kava, milliseks võiks koostöö käik kujuneda. Projektiideedega saate tutvuda siin.


Igal rühmal oli võimalus oma ideed ka teistele esitleda.









eTwinning päev lõppes kohvilaua, suupistete ja ühise tordisöömisega.







Kõigele lisaks andis koolituspäevale vürtsi pisikesed infotehnoloogilised viperused, millest aga osalejad end häirida ei lasknud.

Suur tänu kõigile osalejatele aktiivse osavõtu eest, Annelile ja Heljale toredate ettekannete eest ning Varjele ja Meerile praktilise koolituse eest. Ingridile suur tänu piltide eest.

1 kommentaar:

Varje ütles ...

No küll sa Elo oled ikka tubli! Kõige-pealt suur tänu sellise toreda ürituse korraldamise eest ja pühapäeva hommikuse üllatuse eest! Nii kiiresti sai kõik ajaveebi välja.
Kõigile õpetajatele samuti suured tänud, kes tulid ennast vabal päeval koolitama ja nii vahvad projektiideed kirja panid.
Varje Tipp