reede, oktoober 08, 2010

Tvinnijate käsutus on uus Õpetaja Töölaud

Viie aasta jooksul eTwinning Euroopa õpetajate seas väga populaarseks muutunud ning programmis osalevatest õpetajatest on kujunenud aktiivselt suhtlev ja tegutsev Euroopa õpetajate võrgustik. eTwinning on midagi enamat kui lihtsalt koolide vaheline veebipõhine projektitöö, eTwinning kätkeb endas ka tihedat koostööd ühiste huvidega õpetajate vahel, samuti täiendõpet  ning tõhusat kogemuste vahetamist. 
Kõige selle tõttu vajas kaasajastamist ka eTwinning portaal ning 1. oktoobril muutus eTwinningu Õpetaja Töölaua ilme. Lisaks sellele, et portaali kasutamist muudeti kasutajatelt saadud tagasiside põhjal käepärasemaks, lisandusid ka täiesti uued võimalused – lisandunud on õpetaja oma ajaveeb, kiiresti ja mugavalt saab valida ja oma töölaual kuvada portaali õppematerjalide kogus olevaid õppematerjale, täienenud on partneriotsimise võimalused ja foorum.  Täiesti uue võimalusena on lisandunud portaali Õpetajate tuba, iga soovija võib lühiajalisteks vestlusteks avada Õpetajate toa.
Õpetajad saavad oma Töölaua kaudu liituda eTwinning gruppidega. Valik on lai, avatud on 8 gruppi, näiteks matemaatika, algajate, võõrkeelte, koolijuhtide, meediaõpetuse jne grupp.
eTwinningu portaal pakub õpetajatele ka täiendkoolitust veebipõhiste õppimisürituste näol. Registreerimine ja osalemine õppimisüritusel toimub samuti töölaua kaudu. Valiku õppimisüritustest leiate siit 

Uue portaali tutvustus, mille on koostanud Christina Crawley European Schoolnetist


Kommentaare ei ole: