kolmapäev, august 18, 2010

Suvekool Pärnus

23. ja 24. augustil alustame eTwinningu uut õppeaastat suvekooliga õpetajatele, kes on eTwinningu ettevõtmistes aktiivselt kaasa löönud.

Suvekool toimub Pärnus hotellis Strand.

Suvekool algab 23. augustil kell 11.30 registreerimise ja tervituskohviga ning lõppeb 24. augustil kell 16.00.



Suvekooli programm on koostatud mõeldes õpetajatele, kellel on eTwinningu projektitöö kogemus. Suvekooli kavas on seekord ka teemad, mis tutvustad uusi suundi kaasaegses pedagoogikas ning mis toetavad eTwinningu programmi põhimõtteid. Suvekoolis astuvad teiste kõrval lektoritena üles Piret Luik Tartu Ülikoolist ja Leelo Tiisvelt Viimsi Keskkoolist.

Piret Luige juhtimisel toimub töötuba, kus tutvustatakse TPACK-i lähenemist, mille kaudu püütakse kokku sulandada tehnoloogia, pedagoogika, sisu ja teadmised.

Leelo Tiisvelt tutvustab kujundava hindamise põhimõtteid ja nende rakendamist veebipõhistes projektides.

Suvekoolis saab ülevaate ka eTwinningu uudistest järgmisel õppeaastal:

- Uuendusi õpetaja töölaual ja mestimisruumis;

- eTwinning kui Euroopa õpetajate suhtlemisvõrgustik- võimalus liituda erinevate gruppidega

- Õppimisvõimalused eTwinningu kaudu – virtuaalsed õppimisüritused, rahvusvahelised kontaktseminarid Eesti õpetajatele ( Tallinnas septembris 2010, Dublinis oktoobris 2010), PDW-id

- eTwinningu kalender 2010/2011 õppeaastal

Nagu tavaks jagame kogemusi projektitööst ja tutvume uute veebivahenditega. Arutame, kuidas esitleda oma projektitööd eTwinningu projektivõistlusele ja kvaliteedimärgi saamiseks.

Kommentaare ei ole: