esmaspäev, märts 09, 2009

Osalege eTwinning õppimisüritustel

eTwinning alustab täiesti uute ettevõtmistega - eTwinning õppimisüritustega. Tundub, et tegu on põnevate on-line mõttetalgutega, kust ei tohiks puududa ka Eesti õpetajad.

Siinjuures tasub välja tuua, et tegu ei ole pelgalt online koolitusega, vaid pigem loova ja mitteformaalse veebikogunemisega, kus saab oma mõtteid ja kogemusi jagada, üksteiselt õppida ning uusi võimalusi avastada.
Iga ürituse esimese 4-5 päeva jooksul suheldakse ja tehakse aktiivselt tööd, osaletakse aruteludes. Sellele järgneb 4-5 päeva jooksul tulemuste analüüs ja individuaalne töö.
Õppimisüritused toimuvad 2009. aastal märtsist maini.

1. Podcasting loovas klassis, 23. märts – 1. aprill 2009
Juhib Sebastian Dorock ning töökeel on inglise keel.
Keskendutakse podcastimisele keeleõppes, muusikas ja teistes ainetes. See on on-line “kuidas teha...!” õpetus, rõhutades just isetegemise poolt.

2. Meedia loov kasutamine, 30. märts – 9. aprill 2009
Juhib Jukka Orava ning töökeel on inglise keel.
Uuritakse meediat eri aspektidest: loov veebikeskkond, illusoorsed kujutised, meediafailide jagamine ja piltidelt andemete väljalugemine. See on üritus täis arutlusi ja õppimist.

3. Loovust avastades, 27. aprill – 7. mai 2009
Juhib Bettina Zeidler ning töökeel on saksa keel.
Selle ürituse eesmärk on süvendada teadmisi loovuse teemal ning uurida, kuidas õppimise hõlbustamiseks luua klassiruumis loovuse arendamiseks sobiv õhkkond.

4. Mõistekaardid ja loov mõtlemine, 11. – 20. mai 2009
Juhib Pierre Auboiron ning töökeel on inglise keel.
Kas kasutate mõistekaarte? Ühinege selle üritusega, et avastada, kuidas neid oma töös kasutada ning ideid kiiresti ja efektiivselt formuleerida.

Osalemiseks tuleb täita registreerimisvorm. Registreerimise viimane päev on 13. märts 2009. Kohad üritustele on piiratud ning teile saadetakse e-kiri, milles teatatakse, kas olete saanud koha või mitte.

eTwinning õppimisüritusi korratakse sügisel 2009.

Kommentaare ei ole: