esmaspäev, september 17, 2007

Tagasi kooli nädalad

Septembri keskpaigaks on kõigis Euroopa koolides õppetöö alanud. Traditsiooniliselt annab programm Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning õppeaastale avalöögi “Tagasi kooli” üritustesarjaga, mis kestab 17. septembrist kuni 19. oktoobrini 2007.

Tagasi kooli nädalatest oodatakse osa võtma nii neid õpetajaid, kel juba eTwinning koostöökogemus olemas, kui ka neid, kel soov programmiga liituda.

Nelja nädalajooksul saavad eTwinning portaali kaudu õpilased-õpetajad oma uutele ja vanadele sõpradele tervituseks e-kaarte saata.

Õpetajaid, kel juba internetipõhine koostöökogemus olemas, kutsutakse ajaveebis Euroopa kolleegidega mõtteid vahetama ja parimaid näiteid koostööprojektidest jagama.

Iga 17. septembrist - 19. oktoobrini 2007 registreeritud partnerlusprojekt osaleb loteriis, kus võitjad partnerkoolid saavad auhinnaks iPodi või iRiveri.

Samad auhinnad loositakse välja ka nende õpetajate vahel, kes soovitavad sõpruskoolide programmiga liitumist oma kolleegile ja saadavad portaalist sellekohase teate.

Kõikidele õpetajatele, kes internetipõhise koostööga algust soovivad teha, on nelja nädala jooksul portaalis www.etwinning.net kättesaadav stardipakett, mille abil võib kohe proovida kätt lühiajalistes projektides osaledes.

Kommentaare ei ole: